Redirecționează 3,5% pentru Festivalul de Harpă București

Dragi prieteni ai muzicii și ai harpei,

Ne adresăm dumneavoastră cu o rugăminte sinceră și plină de entuziasm, în speranța că veți fi alături de noi în susținerea artei și educației muzicale. Organizăm diverse manifestări culturale și evenimente educative, precum cursuri de perfecționare la harpă, concerte, recitaluri și Festivalul de Harpă București, care au ca scop promovarea și încurajarea pasiunii pentru harpă și muzică.

Suntem încântați să vă anunțăm că suntem în pline pregătiri pentru cea de-a patra ediție a Festivalului de Harpă București, un eveniment ce aduce împreună artiști de renume și pasionați de muzică. 

Eforturile noastre de a oferi elevilor și studenților harpiști oportunitatea de a beneficia gratuit de cursuri de masterclass la harpă, în cadrul Festivalului de Harpă București, au fost posibile datorită sprijinului dumneavoastră generos. Experiența oferită la edițiilor anterioare ale festivalului de către harpiști de renume internațional precum Chantal Mathieu, Ion-Ivan Roncea, Maria Bîldea, Viktor Hartobanu și Rita Hartobanu, a contribuit la dezvoltarea talentului și pasiunii tinerilor muzicieni.

Cu toate acestea, realizăm că organizarea acestor evenimente implică costuri semnificative, pe care nu le putem suporta doar din cotizațiile membrilor. De aceea, apelăm la bunăvoința dumneavoastră și la dorința de a contribui la susținerea artei și culturii.

Înființată în 2016, Asociația Harpiștilor din România își propune să dezvolte interesul pentru harpă și muzică în rândul publicului larg, cu accent pe copii și tineri. Cu toate acestea, sprijinul oferit de stat organizațiilor non-profit este limitat, iar noi depindem în mare măsură de generozitatea dumneavoastră pentru a îndeplini scopurile noastre.

Vă îndemnăm să susțineți Asociația Harpiștilor din România prin redirecționarea unei mici părți din impozitul Dvs.. Statul colectează bani din taxe și impozite, iar o contribuție redirecționată din partea dumneavoastră poate face o mare diferență în sprijinirea unei cauze pe care o considerați valoroasă.

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea Dvs. și pentru susținerea continuă a artei și educației muzicale. Cu ajutorul tuturor, putem construi un viitor armonios și plin de frumusețe muzicală.

Vă rugăm să descărcați formularele precompletate cu datele asociației de pe site-ul Asociației Harpiștilor din România, sau direct de la linkurile de mai jos:

Cu gratitudine, Roxana Moișanu

Președinte fondator Asociația Harpiștilor din România | Director artistic Festivalul de Harpă București

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *