Evelina Andrieș

evelina-andries

 

Numele meu este Evelina Daiana Andrieș. Sunt absolventă a Colegiului de Muzică Sigismund Toduta din Cluj. Pe parcursul anilor școlari am studiat harpa cu doamna profesoară Delia Băcneanu și am obținut diverse premii la oplimpiade și concursuri:
– premiul I la Olimpiada Națională de Muzică (2015)
– mențiunea I la Concursul Național de Compozitie (2015)
– premiul II la Olimpiada Națională de Muzică (2014)
– premiul III la Olimpiada Națională de Muzică (2013)
– mențiune la Olimpiada Națională de Muzică (2012)
– premiul II la Olimpiada Națională de Muzică (faza zonala) – 2011
– premiul I la Concursul International “Timotei Popovici” – 2011
– premiul I la Olimpiada Națională de Muzică (faza zonala) – 2010
– premiul III la etapa națională
Recital la conservatorul din Tel Aviv (Israel); Recital în Chișinau la liceul Ciprian Porumbescu; recital la Casa de Cultura a Studenților din Cluj; Solistă cu orchestra (2014-2015), diferite recitaluri și colaborări.
Acum, sunt studentă în anul II la Universitatea Națională de Muzică din București la clasa Prof. Dr. Ion Ivan Roncea. Actuala etapa de învățământ mi-a oferit șansa de a-mi deschide noi oportunități de desfășurare a activitații mele artistice: Concert la Ateneul Român cu Orchestra UNMB; Concert cu Orchestra Națională de Tineret în Bulgaria și Chișinau; Recital “Neconvențional”-solo- la Craiova-în deschiderea festivalului Europa Season; Concert de Crăciun în cadrul orchestrei din Sibiu, Recital de harpă în cadrul Festivalului Cheii la UNMB.