Festivalul de Harpă București 17 – 19 iulie 2024

Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că Asociația Harpiștilor din România va organiza cea de-a patra ediție a Festivalului de Harpă București, care va avea loc în perioada 17 iulie – 19 iulie 2024. 

Suntem mândri să avem alături ca sponsor principal firma Salvi – Lyon & Healy, care va expune frumoasa lor colecție de harpe pentru a le încerca pe tot parcursul festivalului.

Festivalul aduce în prim plan recitaluri captivante de harpă solo și în formule camerale, expoziție de harpe celtice și harpe cu pedale, ateliere practice pentru reglarea și mentenanța harpelor, precum și întâlniri cu artiști și tineri harpiști talentați din întreaga țară.

Detaliile privind locul de desfășurare, programul muzical și condițiile de participare la recitalul “Tinere Speranțe” al elevilor și studenților harpiști, vor fi dezvăluite în curând! 

Festivalul de Harpă București 2024 este o ocazie unică de a vă bucura de frumusețea și eleganța armoniilor harpei. Ne dorim să vă avem alături în aceste zile pline de magie și rafinament.

Pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre acest eveniment de excepție, vizitați în mod regulat website-ul oficial al festivalului: https://festivaluldeharpabucuresti.ro

Mai detalii despre colaborări și participare în cadrul festivalului puteți obține de la Roxana Moișanu, Președinte Fondator Asociația Harpiștilor din România și Director Artistic al Festivalului de harpă București utilizând adresa de email festivaluldeharpa [at] gmail [dot] com sau folosiți formularul de contact de pe site-ul festivalului.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *